tirsdag 24. mai 2011

Vært flink pike,
sendt gratulerermeddagenmelding til min x..
sådd blomkarse og erteblomster,
rydda og vanna og gjødsla potteplanter og rusk og rask. Riktig så trivelige gjøremål.
Men, inni meg raser det storm ( ute bles det visst au).. har bygd opp til et helvetes uvær inni her. Hvorfor skal jeg være så inn i hampen hyggelig og grei, når "du" har ødelagt , ikke bare for meg, men for "oss"?
Jeg trodde på dette, jeg, litt for lenge, mens "du" bare surfa gjennom brukte jeg alt tålmod, all tilgivenhet som bor i meg, dager og netter med uro og angst og tårer til ingen nytte.
Jeg blir så alldeles inn i høystakken forbanna, mest på meg selv, kanskje, men tenker legge fokuset på sinne mot "deg" snart, før jeg alldeles går i frø !!
Det ER ikke ålreit, dette her,- etter såpass med år som par svir det langt nedi stortåa. Investerte gjorde jeg, med det jeg hadde å gi, men sannelig var det ikke rette sorten eller nok eller jeg vet ikke hva.. Iallefall ble det tråkka på, fornedra, formelig "gjort narr av".. tro hvem som sitter igjen med SvartePer ? Ikke meg, iallefall..DET bestemmer jeg her og nå.
I mellomtida får tårene falle til de tørker inn, og smilet være skjevt til det en gang rettes opp av en eller annen grunn..
Sint, ja,- rasende. Trist? Ja,- til det ufatteligste. Såra? Selvfølgelig. Respektert? Ikke der jeg forventa det mest. Levende ? Ja , så pinadø,- og DET skal jeg fortsette med !!

4 kommentarer:

 1. det kommer til å blåse over, dette også!

  SvarSlett
 2. Du skriver utrolig godt, Eli! Er ikke bestandig lett å sette ord på sånne ting, men at du klarer deg veldig bra, det synes jeg. I allefall det jeg har sett av deg etter dette skjedde. Du fremstilles for meg som en utrolig sterk person, som mange kan beundre. Smilet kommer nok til å rettes opp igjen, men bruk den tiden smilet trenger og DU trenger. Tenk på deg selv fremover, og tenk på at vi er flere som beundrer deg for ditt pågangsmot!
  Stor klem fra Mia Beathe!

  SvarSlett
 3. Glad i deg vennen, du burde blogge oftere <3
  Stoooor klem fra Reidun

  SvarSlett
 4. Takk, mine damer :) ekser og yer kan bare holde seg unna,- jeg har jo dere i ryggen :)

  SvarSlett