mandag 3. mai 2010

Velkommen til roteskuffa mi

Lurer på hva jeg egentlig tenkte på da jeg tidligere i dag bestemte meg for å henge meg på bloggtrenden. Ikke er jeg vel en særlig interessant person, ei heller har jeg så veldig mye annet enn meg selv å skrive om?
Rotehue, det er vel meg i et nøtteskall.. Mye rart oppe i hodet mitt, ikke rart det blir mye rart i skuffen heller :)
I allefall har jeg da fått ordna meg et sted å skrible på, og det kan jo bli kjekt å ha, er ei dame som liker å skrive, selv om det klart er lettere med gitte "oppgaver" eller tema. Noen ganger kan det bli litt skjemt, andre ganger litt "blått", eller ganske enkelt ei utblåsning i en eller annen form.

I dag starta jeg atter en gang min egen røykesluttkampanje, og sannelig savner jeg "narresmokken" min..
Klistra på et 21 mg plaster ved midnatt og gikk til sengs. Våkna med hodepine og hodet fullt av drømmeminner, eller var det rester av mareritt? Dagen har gått med til bekjempelse av lyst !
Neida, røykelyst "bare".. Tror kanskje det var dumt å sette plaster på kvelden, så i morra starter jeg nytt plaster ved soloppgang. Montro om den kommer ? Skitt au, tar det når jeg våkner jeg, uansett vær :)
Uansett, jeg er littegranne stolt over meg sjøl, her jeg sitter klar for senga UTEN å ha røyka i dag. Samme hvordan det blir framover, et døgn uten røyk er ETT døgn uten ;)
Tenker jeg skal smile til meg selv i speilet før jeg legger meg og si : Vel U-blåst :)

1 kommentar: